Het is met grote zekerheid te zeggen dat elke auto weleens een deukje op zal lopen en kan er sprake zijn van een klein putje op de motorkap tot een fikse schade aan de bumper. De kosten voor reparatie zullen dus wel van elkaar verschillen en is het goed om over een aantal offertes te beschikken om een vergelijking te kunnen maken. Daarbij is de prijs natuurlijk wel belangrijk, maar zijn er tal van andere punten waar je ook op zal moeten letten.

Een klein deukje herstellen kost geen fortuin

Voor het laten herstellen van een klein deukje wordt er meestal niet de moeite genomen om verschillende offertes aan te vragen voor het vergelijken, maar kunnen de prijsverschillen soms toch wel fors uiteenlopen. Vooral in gevallen waar er na het uitdeuken plaatselijk ook nog overgespoten zal moeten worden kunnen de prijzen nogal verschillen en vraag je liever tich maar verschillende offertes op.  Ook de periode die nodig zal zijn voor het herstel is belangrijk omdat je graag zo snel als mogelijk weer zal willen beschikken over jouw auto.

Neem eventuele ander schade gelijk mee

Wanneer de auto dan eenmaal voor reparatie naar de garage moet, is het ook een goed idee om gelijk alle soortgelijke schades zoals die van de lak en eventueel ook wat roest te laten herstellen. Je bent hierdoor wel wat meer kwijt dan voor de deukschade alleen, maar zullen de kosten altijd lager uitvallen dan het apart laten herstellen. Je krijgt dan in een keer een glanzende auto terug en voelt dat niet alleen goed aan, maar zal het ook grote invloed hebben op de waarde van de auto. vergeet ook niet om altijd eerst een offerte voor deukschade aan auto te vragen bij een aantal garages.